+31(0)411 782565 ellenvdort@gmail.com
Selecteer een pagina

Dierenspeciaalzaak Izzy

Alles voor dieren

Wat doen wij

Activiteiten

Welkom bij Dierenspeciaalzaak Izzy

Bij Dierenspeciaalzaak Izzy staat het welzijn van uw huisdier altijd voorop. Als gepassioneerde dierenliefhebber en eigenaresse van de winkel, streeft Ellen ernaar om eerlijk advies en uitstekende service te bieden aan alle klanten en hun geliefde huisdieren. Onze focus ligt op de verkoop van hoogwaardige dierenbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Izzy

Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige voeding, accessoires of advies over de verzorging van uw huisdier, bij ons bent u aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan producten voor honden, knaagdieren, vissen, vogels en meer. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw huisdier gezond en gelukkig blijft.

Welzijn begint bij Izzy: waar dieren op nummer één staan

Samen bouwen aan een band die een leven lang meegaat

Stap binnen bij Izzy en ontdek een wereld vol liefde, zorg en kwaliteit voor uw huisdier

Onze winkel

Welkom bij Dierenspeciaalzaak Izzy! Onze winkel is uw one-stop-bestemming voor hoogwaardige dierenbenodigdheden en deskundig advies. Ontdek ons uitgebreide assortiment producten voor honden, knaagdieren, vissen, vogels en meer. Wij staan altijd klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor uw huisdier.

Service

Bij Dierenspeciaalzaak Izzy staat service hoog in het vaandel. We streven ernaar om elke klant een uitstekende ervaring te bieden, of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het verstrekken van advies of het vinden van de juiste producten voor uw huisdier. Onze toegewijde mensen zijn hier om u te helpen, met een glimlach en een passie voor dierenwelzijn.

Kom langs

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel. Ervaar zelf de warme en gastvrije sfeer van Dierenspeciaalzaak Izzy. Onze locatie is gemakkelijk te vinden en biedt voldoende parkeergelegenheid. Of u nu op zoek bent naar voeding, speelgoed, accessoires of advies, wij zijn er om u te helpen. Kom langs en ontdek wat wij te bieden hebben voor u en uw huisdier!

Diensten

Lees meer …

Contact

Lees meer …

Izzy’s passie voor dieren, uw garantie voor kwaliteit

Grote verscheidenheid aan dieren

Ons assortiment omvat ook een verscheidenheid aan knaagdieren, zoals konijnen, cavia’s, hamsters, en andere kleine dieren.

Daarnaast hebben we een assortiment vogels, waaronder tropische vogels, kanaries en parkietachtige vogels, om uw huis te vullen met levendige kleuren en vrolijke melodieën.

Dierenspeciaalzaak Izzy | Uw specialist in dierenbenodigdheden

Persoonlijk en betrokken

  • Deskundig advies: Wij bieden een deskundig advies voor het welzijn van uw huisdier.
  • Uitgebreid assortiment: Vind alles wat uw huisdier nodig heeft onder één dak, van voeding tot accessoires.
  • Persoonlijke service: We luisteren naar uw behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen.
  • Toewijding aan dierenwelzijn: Het welzijn van uw huisdier staat altijd voorop in onze selectie en advies.

Wilt u weten wat Dierenspeciaalzaak Izzy voor u kan betekenen? Bel of mail ons gerust voor een advies op maat.

Dierenspeciaalzaak Izzy – Gespecialiseerd in dierenbenodigdheden

Bel ons voor advies op maat of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk gesprek. We delen graag onze kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat u en uw huisdier een gelukkig en gezond leven leiden.